Preuzmi mobilnu aplikaciju i osvoji iPhone SE

Preuzmi mobilnu aplikaciju i osvoji iPhone SE
Nabava.net, najpopularnija hrvatska stranica za uspoređivanje cijena trgovina, održala je konferenciju za medije na kojoj je predstavila prvu hrvatsku mobilnu aplikaciju za usporedbu cijena trgovina. Između ostalog, time je proslavila i 15 godina svog postojanja, kao i širenje na područje Slovenije.

Mobilna aplikacija razvijena je u suradnji s tvrtkom Ars Futura, a dostupna je za Android i iPhone uređaje. Koristeći aplikaciju korisnici lako i brzo mogu pronaći gdje kupiti određeni proizvod i to po najpovoljnijoj cijeni. Osim "standardnih" mogućnosti pretraživanja po ključnim riječima i filtriranja po raznim kriterijima (kategorijama, proizvođačima, karakteristikama proizvoda itd.) aplikacija nudi i opciju postavljanje Price Alarma - za željeni proizvod može se definirati ciljna cijena te kada cijena proizvoda padne ispod te definirane, na mobitel će stići notifikacija o tome.

Mobilna aplikacija, samo je dio noviteta kojima Nabava.net obilježava svoju 15. obljetnicu. Kako ovaj studentski projekt pokrenut 2001. godine od strane Josipa Maslaćai Šime Essertauspješno posluje u hrvatskim okvirima, kao sljedeći logički korak nametnulo se širenje na regiju. Svoju verziju Nabava.net već par godina mogu koristiti građani Srbije (ponuda.rs), a od početka ove godine i građani Slovenije (pametno.si). Preko 60 trgovina i 450 tisuća objavljenih proizvoda u prva tri mjeseca rada pokazuje da veliki interes za ovakvim servisom postoji i u susjednoj Sloveniji.

Osim spomenutih, predstavljeni su i noviteti na samoj stranici. Od sada će posjetitelji na Nabava.net stranicama moći pročitati niz tekstova u vidu vodiča, savjeta i preporuka koji će im olakšati odabir prilikom kupovine.

Josip Maslać, jedan od pokretača stranica pojasnio je razloge ovih noviteta: "Naš cilj oduvijek je bio olakšati ljudima postupak kupovine. Agregiranim prikazom ponude hrpe trgovina na jednom mjestu taj cilj samo je djelomično ostvaren. Vodičima i savjetima za kupovinu koje smo počeli pisati nadamo se da ćemo upotpuniti ostvarenje tog cilja, a mobilnom aplikacijom omogućiti ljudima lakše i ugodnije korištenje našeg servisa u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj lokaciji."

Budući da se obilježava 15. obljetnica, a i u cilju promoviranja korištenja mobilne aplikacije organizirana je prikladna nagradna igra.

Svi koji preuzmu mobilnu aplikaciju i točno odgovore na postavljeno nagradno pitanje ulaze u krug kandidata za osvajanje bogatih nagrada od kojih se ističe zadnje izdani iPhone SE.