Ovo su aplikacije koje bi trebali izbrisati s pametnog telefona

mobitel
Što je previše, previše je - došlo je vrijeme da očistite svoj telefon, a mi vam donosimo pet aplikacija kojih se trebate riješiti što je prije moguće. Nakon toga će telefon raditi brže, a baterija trajati duže.

Facebook - Ne bojte se, nitko vam ne želi oduzeti Facebook, znamo da teško možete bez ove društvene mreže. Ipak, činjenica je da, osim što je nametljiva, ova aplikacija troši bateriju više nego bilo koja druga. Stoga umjesto aplikacije koristite Facebook boomark koji će stajati na vašem početkom ekranu i otvoriti vaš profil unutar internetskog preglednika.

Accu Weather (ili bilo koja drugu aplikaciju koja prikazuje vremensku prognozu) - Koliko god bile korisne, ovakve aplikacije itekako iscrpljuju vašu bateriju, jer konstantno ažurira podatke. Izbrišite i widget za prikaz vremenske prognoze, ako ga koristite. Umjesto aplikacije za vremensku prognozu koristite glasovnu "OK, Google" opciju.

AntiVirus Security (ili bilo koju drugu antivirus aplikaciju) - Ako preuzimate aplikacije iz provjerenih izbora, kao što je Google Play trgovina, onda nemate zbog čega strahovati. Drugim riječima, bilo kakva anti virus aplikacija je potpuno nepotrebna.

Clean Master (ili bilo koja druga aplikacija za čišćenje nepotrebnih datoteka) - Ovakve aplikacije u većini slučajeva brišu nepotrebne datoteke i tako poboljšavaju performanse telefona. Međutim, to možete napraviti i sami tako što ćete obrisati sačuvani cache - Settings > Storage > kliknite na Cached data > OK.

Internetski preglednik koji dolazi s telefonom - Sa Google Play trgovine preuzmite bolji i sigurniji browser (ako vaš telefon ne dolazi s Google Chrome preglednikom).

Osim ovih pet nabrojanih aplikacija, razmislite i o brisanju aplikacija koje rijetko koristite ili ne koristite.

net.hr