Osvježena verzija – Nokia 3310 3G

Nokia 3310, predstavljanje, Nokia 3310, Nokia 3310 3G
HMD Global predstavio je osvježenu verziju osvježene verzije svog legendarnog modela Nokije 3310 - Nokiju 3310 3G.

Sa svježim novim bojama i novim sučeljem koje dopušta korisnicima da odaberu temu koja pristaje njihovom raspoloženju, na ovom modernom klasiku odsada je omogućen i 3G te je dostupan za uživanje u još više zemalja diljem svijeta. I da, još uvijek ima Zmiju.

Dostupna od sredine listopada, Nokia 3310 3G kombinira privlačnost razgovora i pisanja poruka trenutnog modela s 3G povezanošću. Retro korisničko sučelje sad je prilagodljivo korisnicima koji mogu mijenjati boje i prilagoditi najdraže funkcije.

Naša nova interpretacija telefona Nokije 3310 bila je kulturni i globalni fenomen. U svijetu u kojem dominiraju pametni telefoni, miks nostalgije i lijepog telefona koji traje i traje zaokupio je ljudsku maštu. Naši obožavatelji diljem svijeta tražili su da da ovaj legendarni telefon podrži 3G. Fanovi su tražili, mi smo slušali i danas predstavljamo Nokiju 3310 3G, rekao je Juho Sarvikas, direktor proizvodnje HMD Globala.

Nokia 3310 3G dostupna je u četiri karakteristične boje - žutoj, crvenoj, svjetloplavoj i sivoj, sve s mat finišom i novom srebrnom tipkovnicom. Ergonomski je redizajnirana za još ugodnije korištenje pa tako Nokia 3310 3G ima više razmaka između tipki, za lakše i ugodnije zvanje, pisanje poruka i tvitanje.

Uz već legendarnu izdržljivu bateriju Nokia 3310 3G pruža do 6,5 sati razgovora i do impresivnih 27 dana vremena čekanja.

Nova verzija legendarnog telefona s predstavljanjem kreće sredinom listopada i u maloprodaji će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 69 eura.