Mobitel može mnogo otkriti o vašoj vezi

mobiteli, cijene, prenosivost brojeva, Eronet, pozivi, prevara, djeca, mobiteli, godine, Facebook, tehnika, oprez, telefoni, brojevi, nagradna igra, Ljubuški, sms, mobiteli, baterije, punjenje, mobiteli, sperma, hlace, Prevara u braku, prevara, HT Eronet, mobilni internet, mobilna telefonija telekomunikacije, mobilni operatori, prisluškivanje, žiroskop, Hakirati  žiroskop telefona, mobiteli, ovisnost, istraživanje, WhatsApp, facebook messenger, HT Eronet, telefoniranje, 4G mreža, BIH, milijunski gubici, punjenje mobitela, WhatsApp, poruke, mobiteli, mostarke, telefon, rooming

Ovo bi moglo mnogo toga da otkrije o vašoj vezi.

1. Koliko često zovete ili šaljete poruku svom partneru?

Iako živimo u ludo vrijeme, najstabilniji parovi uvijek pronađu vremena da se čuju, bilo pozivom ili porukom, samo da se podsjete na povezanost.

S druge strane, ako čitav dan niste imali potrebu čuti svog partnera, očito je kako negdje postoji problem.

2. Skrivate li mobitel od partnera?

Ako ste se našli kako skrivate svog pametnog ljubimca od partnera, to je vjerojatno zato što nešto skrivate i obrnuto. To ne mora nužno značiti da je u pitanju treća osoba, već može ukazivati i na nedostatak povjerenja koje možda nije veliki problem kao prevara, no svejedno jest problem koji bi trebali pod hitno riješiti. Sve jake veze temelje se na iskrenosti i povjerenju, a onda dolazi sve ostalo.

3. Koliko imate pohranjenih fotografija s partnerom?

Neke osobe u potpunosti izbjegavaju čuvanje privatnih fotografija na mobitelu i to je u redu. No ako vi ili on u mobitelu imate puno fotografija s prijateljima i ostalim dragim ljudima, no niti jednu zajedničku, nešto ne funkcionira kako treba. Možda ste se udaljili, a potreban vam je samo razgovor da riješite problem.