Kombinuj tarifa - za potpunu kontrolu vaših troškova

mtel
. S nepromjenjivim fiksnim računom uz Kombinuj tarifu obezbijedite sebi bonus u vidu dopune na računu za razgovore i poruke, kao i bonus za mobilni internet.

Ono što izdvajamo kao posebnu aktuelnost promotivne m:tel ponude jeste to što uz Kombinuj 20 tarifu, potpuno besplatno, dobijate telefon Alcatel Pixi 3!

Razlog više da se opredijelite za Kombinuj tarifu jeste i to što ovaj tarifni model objedinjuje sve prednosti postpaid i prepaid m:tel mobilne telefonije. U skladu sa svojim potrebama i navikama birate Kombinuj tarifu s cijenom od 10, 20 ili 30 KM. Odabrani iznos biće u potpunosti izražen na vašem računu uz koji će vam, zavisno od tarife za koju ste se odlučili, biti dodijeljen i dodatni bonus od dvije, pet, odnosno deset KM , kao i bonus od 400 MB mobilnog interneta.

Kao korisnik Kombinuj tarife imate dodatnu mogućnost izbora Kombinuj Flex ili Kombinuj Flat tarife, što će zavisiti od toga da li više razgovarate u m:tel mreži ili drugim BiH mrežama. Cijena poziva u modelu Kombinuj Flex prema m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži je 0,17 KM, dok u Kombnuj Flat modelu pozivi prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH iznose 0,20 KM (bez PDV-a).

Uz Kombinuj tarifu kontrolišite svoje troškove, s uvijek istim iznosom mjesečnog računa, bez mogućnosti njegovog naknadnog prekoračenja. Dodatne informacije potražite na www.mtel.ba.


m:tel - imate prijatelje!

sponzorirani članak