Besplatno slanje i primanje sms-ova: Saznajte kako da zauvijek prestati plaćati mobilnim mrežama!

WhatsApp Messenger je aplikacija za slanje besplatnih poruka među mobitelima, koja omogućuje razmjenu poruka bez plaćanju troškova SMS-a.

Kako prenosi Depo.ba, WhatsApp aplikacija dostupna je za sve modele pametnih telefona: iPhone, BlackBerry, Android, itd... koji nakon instaliranja aplikacije WhatsApp mogu između sebe, jedni s drugima, besplatno izmjenjivati poruke.

Danas, WhatsApp postaje sve popularnija aplikacija u svijetu i što je još bolje, košta samo $0.99. Radi se o jako dobroj aplikaciji punoj funkcionalnosti koja omogućuje komunikaciju tekstualnim, ali i video i audio te slikovnim porukama između pametnih telefona. To znači da ne morate plaćati SMS-ove mobilnim operaterima, nego praktički možete besplatno komunicirati s prijateljima, obitelji i drugim korisnicima. Naravno, i oni moraju imati instaliranu aplikaciju na svojim pametnim telefonima.

Za razmjenu poruka koristi se prijenos podataka, što znači 3G ili, pak Wifi. Sudeći po iskustvima korisnika, riječ je o vrlo pouzdanoj aplikaciji. Mnogi je koriste zbog toga što poruke ne kasne kao kod nekih drugih aplikacija sličnog tipa, a to je jedna od najvažnijih stvari kod takvih tipova aplikacija. Program također nudi dijeljenje lokacije, što znači da možete prijatelju poslati vašu trenutnu lokaciju.

Na kraju sve prednosti ove aplikacije:

Jednom kada vi i vaši prijatelji preuzmete aplikaciju, možete ju koristiti za razgovor koliko god želite. Pošaljite milijun poruka dnevno vašim prijateljima, i to besplatno. WhatsApp koristi internet vezu 3G/EDGE ili Wifi kada je dostupan.
Multimedija: Pošaljite video, slike glasovne bilješke za svoje prijatelje i kontakte.
Nema korisničkih imena. WhatsApp radi s telefonskim brojem.
Nema potrebe za LOG IN ili LOG OUT. Uz push obavijesti,  WhatsApp je uvijek uključen i uvijek spojen.

- Offline poruke: Čak i ako ste propustili push obavijesti ili isključili telefon, WhatsApp će uvijek zapamtiti vaše nepročitane poruke i pokazati vam ih na sljedećem korištenju aplikacije.

- Status s kojim možete obavijestiti kontakte, ako ste zauzeti, na sastanku, u teretani ili na raspolaganju za ragovor.
- I mnogo više: Share location, prilagođenu pozadinu i još mnogo toga.

WhatsApp Messenger možete skinuti OVDJE!