Matići su rođeni zdravi, ali tuđom greškom su ostali slijepi

Saša Matić, pjevači, dejan matić , Srbija

Srpski pjevači Dejan i Saša Matić (41) rođeni su u Drvaru kao zdravi dječaci, međutim, tuđom su greškom ostali slijepi.

Rođeni su prerano te su ih otac Zoran i majka Dragica morali ostaviti nekoliko dana u inkubatoru. Nepažnja medicinske sestre navodno je odgovorna za to što su ostali slijepi. Iz neutvrđenih razloga obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju oslijepile.


Dejan i Saša poznati su publici po izvanrednom glazbenom talentu, a već su nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u regiji. Saša dugi niz godina nastupa i u Hrvatskoj, gdje se prije nekoliko godina našao u središtu skandala. Nakon koncerta u zadarskom klubu grupa huligana bacala je kamenje na kombi njegove ekipe i razbila vjetrobransko staklo.


"Nije to ništa strašno. To su napravili ljudi koji ne slušaju moju glazbu nego ih zanimaju druge stvari. Grupa pijanih mladića razbila mi je kombi, ali nema veze, pjevao sam u Hrvatskoj i pjevat ću opet" – rekao je tada srpski pjevač.


Saša je 2015. prvi put surađivao i s pjevačicom Jelenom Rozgom (41) kada su pripremili duet koji su predstavili publici. Široj hrvatskoj javnosti postao je poznat snimivši duet sa Severinom (47) ‘More tuge’.

(ero.tel)