Mateju se ozbiljno prijeti na Facebooku!

Nakon što je na društvenoj mreži Facebook osvanulo nekoliko grupa u kojima se svakodnevno objavljuju poruke mržnje i prijetnje upućene sudioniku reklame i glavnom organizatoru 'graffiti jama' Mateju Luliću, doznajemo da je T-Hrvatski telekom cijeli slučaj prijavio policiji, a obaviješten je i Facebook.

Iz T-HT-a prijetnje komentiraju izjavom da je kampanja izazvala je vrlo veliki interes ciljane skupine i same graffiti zajednice, te da je usmjerena prema mladim korisnicima koji su ujedno i aktivni Facebook korisnici. Zbog toga nisu iznenađeni postojanjem i formiranjem spomenutih grupa.

''Sve to nam potvrđuje da su glavni protagonist i organizacija graffiti jam eventa, za razliku od drugih marketinških aktivnosti na tržištu, uistinu i potaknuli kako pozitivno tako i negativno zanimanje mlađih pripadnika zajednice'', poručili su iz T-HT-a.

Dodaje se i da će tijekom najavljenog eventa u Zadru biti angažirano osiguranje, koje bi trebalo spriječiti eventualne napade na sudionike 'graffiti jama'.

Treba napomenuti da Facebook grupe "Opiturajmo zidove u Zadru nako što Matej Debiil nacrta grafite !!" i "Matej Lulić najveći kreten na svitu" zajedno broje gotovo trostruko više članova nego službena grupa 'graffiti jama' – "Matej-grafiti", te pojedini članovi 'anti-graffiti' grupa pozivaju da se 16-godišnjeg Mateja pretuče kada dođe u Zadar.

T-Hrvatski telekom je poručio za Danas.hr da je tijekom snimanja reklama po cijeloj Hrvatskoj Matej dobivao samo pozitivne komentare i podršku prolaznika, te da nije primijećena niti najmanja doza agresivnih primjedbi.
Danas.hr