Ljubuški: Ana Vučić iz Gornjeg Proboja doživjela susret sa NLO-om

nlo, Ljubuški
Naime, prema njenim riječima doživjela je ni više ni manje nego susret sa vanzemaljskom vrstom. Najprije sam čula zvuk, i to je nešto što je teko opisati riječima, nešto tako još nikad nisam čula. Bio je to prodoran rotirajući zvuk, kao da se nešto okretalo.

Nekoliko trenutka iza toga na prozoru moje spavaće sobe pojavio se objekt, za koji sam najprije mislila da je mjesec, ali onda sam shvatila da mjesec ne može biti tako blizu, a ubrzo sam vidjela da se taj objekt miče. Ana, koja se, kaže nije prepala, samo je ostala iznenađena i zaprepaštena onim što je vidjela.

Žao joj je što se u tom trenutku nije fotografirala, ali se u tom trenutku nije snašla, odnosno nije se sjetila uzeti mobitel. Ubrzo je leteći objekt nestao i ostalo je samo vedro nebo. Osim nje, nitko nije vidio ove leteće objekte ali prvotne čudne zvukove čuli su i svekar i Anina kćerka.

Nešto iza ponoći ponovo su se pojavila dva leteća objekta. Sada su bila manja i brže su otišla nego onaj prvi priča Ana koja je još uvijek pod dojmom.

Izvor:dnevni list