Ljubomorne žene pokrenule peticiju protiv seksi konobarice

sex, sex, seks, statistika, ljubav, veza, interes, spolne bolesti, seks, zaštita, ljubomora, konobarica, peticija, veze, žene, Božić, seks, muškarci, ludosti, seks, snovi, ljubav, blagdan, žene, seks, stil, seks, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, žene, muškarci, očekivanja, seks prakticiranje, činjenice, znanje, seks navike, trikovi, ljubav, seks prakticiranje, grupni seks, frajeri, frajer, žene, žaljenje, poklon, svađa, partneri, brojevi, ljubav
"Ona je previše seksi za taj posao", tvrde ljubomorne supruge koje su pokrenule potpisivanje peticije tražeći njen otkaz.

One se žale da su im muževi opsjednuti 27-godišnjom Loredanom Popescue, koja radi kao konobarica u jednom lokalnom kafiću.

Bijesne supruge naročito zamjeraju muževima što previše troše na napojnice koje ostavljaju bujnoj plavuši.

Loredana kaže da je dosad imala problema sa poreznicima, imigracionom službom pa čak i zdravstvenom inspekcijom zbog stalnih anonimnih prijava.

"A sada i ta peticija. Te žene su prosto ljubomorne. Imam brazilske korjene i obožavam da plešem, što ima lošeg u tome?", pita se atraktivna konobarica.

Jedna od osoba koja je oduševljena Loredaninim uticajem na grad je i njen poslodavac koji je u njenu čast preimenovao svoj kafić u "Lori Pink Bar".

"Nemam ništa protiv tih žena. Ali, da njihovi muževi žele da provode vrijeme s njima, bili bi kod kuće, a ne u mom kafiću", prokomentarala je Loredana.


Nezavisne.com