FOTO  ZAMFIS: Premijera filma Generacija nade

ZAMFIS, film, Mostar

Naime, radi se o premijeri dokumentarnog filma „Generacija nade", kojega je Udruga Zamfis u suradnji s Filozofskom fakultetom Sveučilišta u Mostaru te fondacijom Marijini obroci uz podršku Studentskog zbora organizirala upravo na našem Sveučilištu.

Suradnja Udruge s fondacijom Marijini obroci počela je upravo 13. travnja na promociji knjige „Baraka koja je nahranila milijun djece". Knjiga nam govori o projektu putem kojeg su osigurani obroci za više od milijun djece putem Marijinih obroka. Fondacija Marijini obroci uz potporu nesebičnih ljudi djeluje te još uvijek egzistira. Bitno je naglasiti da sami činimo mala djela ljubavi koja mogu promijeniti svijet na bolje.
Za sve one koji nisu pogledali film još uvijek, toplo preporučamo jer doista smo u mogućnosti mnogo naučiti. Film „Generacija nade" upravo je nastavak na već aktualni dokumentarni film „Dijete 31" koji govori o početcima djelovanja fondacije. Ono što drugi nastavak dokumentarnog filma želi prikazati jest potrebu te neizbježnost jednog obroka dnevno, koji upravo ovoje djeci iz dana u dan spašava živote. Kroz film imat ćete mogućnost vidjeti dječicu kojoj je upravo ova fondacija pomogla da sebe realiziraju u uspješne i neovisne ljude.

Na kraju želimo još jednom zahvaliti svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ovoga projekta te vas pozivamo još jednom da svojim malim djelima mijenjamo svijet na bolje. Kako glasi citat: „Snaga vodopada je u mnoštvu kapljica koje rade zajedno", tako i mi možemo zajedno biti snažniji.