Večer flaute i gitare: Koncert Nuclear Okra i Levente Guitar Dua

Večer flaute i gitare: Koncert Nuclear Okra i Levente Guitar Dua

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača organizira koncert, 5. studenog 2019., na kojem će ugostiti Nuclear Okra novi i uzbudljivi duo iz Oklahome iz SAD-a, koji čine Larry Hammett, gitara i Miranda Arana, flauta te Levante Guitar Duo Vojislav & Aleksandra Ivanović, s početkom u 19 sati.

Radi se o izuzetno atraktivnom programu gitare i flaute te vjerujemo da bi ovaj program bio zanimljiv mostarskoj publici.

Na programu su autorske kompozicije i aranžmani glazbe inspirirani klasikom, ali i Jazz-om i tradicionalnom glazbom Balkana i svijeta.

Crpeći inspiraciju iz velikog izvođačkog iskustva i poznavanja najrazličitijih žanrova: klasične, renesansne, jazz, flamenco, latin i Balkanske glazbe, ovi umjetnici stvaraju glazbeno tkanje od poznatih i egzotičnih zvukova obogaćeno uzbudljivim improvizacijama, modernim tehnikama izvođenja i originalnim kompozicijama.

Nastupali su širom Europe i Amerike na festivalima i u značajnim koncertnim dvoranama Sharp Concert Hall, the Fred Jones Jr. Museum, the Norman Performing Arts Center i mnogim drugim ali i kao ulični glazbenici i sudionici alternativnih glazbenih događanja.

Za sve ljubitelje dobre i kvalitetne glazbe ulaz je slobodan!