POTRESNA OBJAVA UDOVICE GLUMCA Tko ti je dopustio da 4 godine haračiš bez vozačke

POTRESNA OBJAVA UDOVICE GLUMCA Tko ti je dopustio da 4 godine haračiš bez vozačke
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell/Facebook

Sena Krupić, supruga tragično preminulog glumca Aleksandra Bogdanovića, objavila je vrlo emotivnu poruku na Facebooku, u kojem se osvrnula na tragediju koja je potresla i Osijek i glumačku scenu u Hrvatskoj i regiji.

Podsjetimo, na Bogdanovića je 21. prosinca na "zebri" u Osijeku, ispred njegove zgrade, naletio terenac kojeg je vozio Branislav Smiljanić (22). Taj mladić iz prigradskog naselja Tenja, inače sin osječkog policajca, nikad nije položio vozački ispit... Glumac je preminuo na sam Božić, a obitelj je darovala njegove organe.

Senin status prenosimo u cijelosti:

"Tko si ti mali čovječe koji si se usudio i tko su ti koji su dopustili da se usudiš.Tko ti je osigurao pravo na toliki ego. Da 4 godine haračiš ulicama grada bez vozačke dozvole. Tko su ti „odrasli“ svjesni koji su ti sve te godine davali ključeve u ruke. Na što su mislili tvoji roditelji kada su mi poslali telegram u kojem piše „ Nismo mi našeg sina odgajali da upropaštava tuđe živote“. Gospodo draga, varate se … baš zato ste ga odgajali. Jer u suprotnom vase dijete bi bilo u taksiju, a ne u terencu s 22 godine bez vozačke dozvole i to 4 godine na cesti. Nije mu ovo prva nesreća koju je prouzročio. Druga ili treća. Samo je bilo pitanje vremena kada će i koga usmrtiti. I sve ste znali, gospodo draga svi. I ona djeca sto su sjela s njim u auto te noći i tko zna koliko još noći su tako jurili ulicama grada. Aleksandar, moja ljubav je te večeri bio žrtva vašeg odgoja i napuhanih dječjih ega svih koji su tamo bili,kojima je to omogućeno. Što si mislio dječače kada si sa 100km/h proletio kroz pješački prijelaz.

Čula sam te, cula sam zvuk koji je uništio moj i još mnoge živote. Čula sam silinu udarca u dnevnoj sobi, nije to bio udarac 40km/h. Ne molim se često Bogu, ali te večeri znajući da Sale treba doci sam sklopila ruke i s molitvom išla prema prozoru. Ispod prozora gdje je Ian Lav spavao na 10 metara od kuće odigrao se najcrnji scenarij za sve nas. Za Iana Lava,za mene, njegovu obitelj, mamu ,sestru,djecu,prijatelje. Nisi samo ti dječače sudjelovao u tom zločinu. Svi vi koji ste znali ste sudionici tog zločina. Roditelji, prijatelji, sustav koji je to dopuštao. Svi su zaslužni za usmrćivanje Aleksandra Bogdanovića.

Ian Lav je mirno spavao ne znajući za tragediju koja se događala ispod njegovog prozora dok ste vi bili sakriveni u nekoj ulici pored. Ian Lav još uvijek misli da je tata na jednoj dugačkoj predstavi u kazalištu i da će doci kući kao sto nam se vraćao uvijek. Vremenom, kako bude odrastao morat ću mu objasniti da će ta predstava trajati zauvijek i da su neki ljudi kojima su usađene krive životne vrijednosti napisali najcrnji scenario za Aleksandra i ostatke života svih nas koji su ostali iza Aleksandra Bogdanovića.