Objavljen je Mostar Summer Fest 2019 AFTERMOVIE!

Objavljen je Mostar Summer Fest 2019 AFTERMOVIE!

Prvi dani jeseni su stigli, a to je i više nego dovoljan razlog da se prisjetimo početka ljeta i sjajnog provoda na Mostar Summer Festu uz njihov službeni AFTERMOVIE.

Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa po prvi puta je trajalo tri festivalska dana, a publiku su zabavljala velika glazbena imena na dva stagea te interaktivna chill out zona sa svim svojim sadržajem na što su reakcije bile i više nego odlične.

Iskrene emocije genijalne MSF publike ali i vrhunskih izvođača uz koje je i ovogodišnji festival bio i više nego dobra ljetna zabava ispod festivalskih zastavica je nešto što se u ovom aftermovieu definitivno osjeti. Početak videa nas prisjeća na fenomenalan vatromet koji se dogodio uz nastup Hladnog Piva i koji je bio jedan poseban trenutak na festivalu, dok isječci nastupa Brkova, Elementala, Vojka V, Lake, Insolate, Ilija Đoković i drugih zvijezda prisjećaju na ovogodišnji lineup, dobru glazbu i party.

„Nadamo se da smo i ove godine uspjeli prenijeti tradicionalno pozitivnu atmosferu kakvu festival donosi već sedam godina za redom. Reakcije i povjerenje naše publike koja nam se vraća i ona koja po prvi put dolazi na festival i ostane iznenađena time da naša regija ima jedan ovakav događaj je nešto što nas uistinu veseli i gura naprijed da budemo što bolji. Ovim videom želimo prikazati festival, Mostar, Hercegovinu i sve te genijalne ljude koji su dio ove priče i koji skupa stvaraju sve ove odlične trenutke koje video donosi, te se nadamo da će svi uživati u njegovim kadrovima“, kazali su organizatori.

A priča Mostar Summer Festa se i dalje nastavlja jer je osmo izdanje najavljeno za 25.,26. i 27.6.2020. godine. Sve najnovije informacije vezane za festival, promo ulaznice i line-up, možete pratiti putem internetske stranice www.mostarsummerfest.com i newslettera, te facebook eventa https://www.facebook.com/events/634805107041212/.

https://www.youtube.com/watch?v=1-UieP5WY_M