Natječaj za najbolje literarne radove

prijave, projekt, literarni radovi

Udruženje Proslavi Oporavak otvorio je prijave na Natječaj za najbolje literarne radove, na temu „Ja biram...“.

Uz podršku Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke Bosne i Hercegovine, implementiraju projekt koji je usmjeren na razvijanje svijesti o zdravim načinima življenja te promoviranju zdravih životnih navika kod mladih.

Jedna od aktivnosti projekta je i organiziranje nagradnog natjecanja u literarnim radovima, kojim nastojimo uključiti što veći broj mladih ljudi u kreativnom izražavanju te  promišljanju o mogućnostima izbora u kontekstu konzumacije droga i nezdravih načina življenja. Natjecanje se završava centralnim događajem na kojem će biti upriličena dodjela nagrada te promovirana knjiga najboljih radova.

Svoj rad uz navedene podatke (ime i prezime, razred i škola koju pohađaš) pošalji na   [email protected] ili poštom na adresu Danijela Ozme 11/2, 71 000 Sarajevo, BiH, najkasnije do 15.10.2019. godine.

Odabrani radovi će biti objavljeni u knjizi radova u elektronskoj i tiskanoj formi, a pobjednike očekuju i druge vrijedne nagrade.

Naime, Udruženje od svog osnivanja 2008. godine djeluje na polju oporavka od ovisnosti te prevencije ovisnosti o drogama kod mladih ljudi.

Natječaj je namijenjen osnovnim i srednjim školama sa područja Federacije BiH, a više o trenutnim aktivnostima možete pogledati na stranici www.biramoporavak.com.