Hit predstava ‘Brodolomke’ uskoro u Mostaru

Hit predstava ‘Brodolomke’ uskoro u Mostaru

Nova hit predstava “Brodolomke” u koprodukciji Kazališta Moruzgve iz Zagreba i Ludens Teatra iz Koprivnice gostovati će 10. listopada u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati.

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način.

Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade.

One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost.

Četiri vrsne glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, publiku vode na putovanje od naizgled nespojivih krajnosti do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu, navodi se u najavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U predstavi glume Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović i Luka Petrušić.

Predstava je osvojila i brojne nagrade na raznim festivalima.