Danas u Mostaru počinje prodaja ulaznica za otvaranje 53. MESS-a

... su ulaznice za predstavu “Osvajanje sreće” u režiji Harisa Pašovića na blagajni HNK Mostar i u Hotelu Bristol Mostar. Predstava će se igrati u subotu, 28. i nedjelju 29. rujna na platou ispod Starog mosta u Mostaru sa početkom u 20 sati.

Zbog specifičnosti predstave i igranja na otvorenom prostoru, narednih dana obavještavamo stanovnike i stanovnice Mostara da će se tijekom proba povremeno koristiti oružje, dok za generalnu probu i igranja predstave od 27. do 29. rujna od 18h do 22:30 na snazi će biti i privremena obustava prometa na potezu od raskrižja Lučki most - ulicom Gojka Vukovića do raskrižja na Šemovcu.

Inače, u Sarajevu je prodaja i rezervacija ulaznica za predstave 53. Internacionalnog teatarskog festivala MESS do 27. rujna moguća u Direkciji Festivala, ulica Maršala Tita 54/I od 10 do 19 sati, dok se detaljnije informacije mogu dobiti putem mobitela 062 011 661. Poslije 27.09., ulaznice, ukoliko ih bude, prodavati će se na biletarnicama kazališta u kojima se budu igrale festivalske predstave. Podsjećamo publiku da je poseban popust organiziran za studente, umirovljenike i kazališne djelatnike, kao i za kolektivne posjete za dječji program.

U subotu 28. rujna, 2013. izvedbom predstave «Osvajanje sreće» u režiji Harisa Pašovića počet će 53. Internacionalni teatarski festival MESS koji će trajati do 07. listopada. Oko 200 umjetnika i umjetnica iz 18 zemalja publici u Sarajevu, Mostaru, Goraždu i Visokom prikazat će 25 predstava.

Više informacija dostupno na web-stranici www.mess.ba.