FOTO  Kulinarski kreativac u samo nekoliko minuta, pssssst...tajnu otkrij kasnije!

Kulinarski kreativac u samo nekoliko minuta, pssssst...tajnu otkrij kasnije!

Misliš da ne možeš brzo i lako napraviti savršenu krem juhu, pogoditi omjer sastojaka da dobiješ finu, glatku teksturu, odabrati prave sastojke za punoću okusa, a opet pokazati da se i sa starim, prokušanim receptima može eksperimentirati i biti drugačiji od uobičajenog? Krem juha od Bundeve upotpunjena hrskavim sjemenkama suncokreta i biranim začinima za samo nekoliko minuta može ostvariti sve tvoje kulinarske ciljeve.

Djevojka ti je stalno na dijeti i zaista više ne znaš što joj skuhati, kako da je iznenadiš? S Krem juhom od bijelih i zelenih šparoga obogaćenom kolutićima vlasca i prirodnim začinim za samo nekoliko minuta možeš ponuditi najbolji okus i kvalitetu, zdravu i dobru hranu i izmamiti priželjkivanu pohvalu za svoje kulinarsko umijeće.

Tko još ima vremena tražiti gljive po šumi? Neka gljive dođu k tebi!  I to ona najfinija kombinacija - Mirisni vrganji i šampinjoni s nekoliko kapi najfinijeg maslinovog ulja, celera, krumpira, luka te dodatka rajčice i aromatičnih začina za još puniji povrtni okus. Iznenadi goste sa svim blagodatima prirode.

Sve je isprobano i nemaš više ideja? Nikako! Prirodni sklad srodnih povrtnica Brokule i cvjetače u krem juhi za nekoliko minuta nude okrepljujuće savršenstvo u samo tri koraka: otvori, istresi i nasmiješi se!

Nagradi se i uživaj u svoj punoći okusa koje nude četiri nove Podravkine krem juhe. Volite li više jesenske, proljetne ili ljetne plodove, sasvim je nevažno - podjednako ukusne, a opet s različitim aromatičnim okusima!

Okrijepite dušu namilijih, djevojke, sestre, brata, svekrve ili supruge za svega par minuta i iznenadite ih neodoljivim mirisom koji će im probuditi sva osjetila. Obećajemo da nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. Uz sve to - bez dodanih aroma i bojila, pojačivača okusa, priprema krem juha nikad nije bila zabavnija.

Kakav kulinarski kreativac možeš postati u samo nekoliko minuta?! Pssssst...tajnu otkrij kasnije!

KREM JUHA BUNDEVA 72 g

Gusta, srednje narančasta krem juha harmoničnog i toplog okusa bundeve s biranim začinima. Kremasta juha i hrskave sive sjemenke suncokreta čine odličnu kombinaciju tekstura, okusa i kolorita. Bez dodanih pojačivača okusa - Bez dodanih aroma - Sa sjemenkama suncokreta. Juha je za 3 tanjura.

KREM JUHA GLJIVE 63 g

Fina, svijetlosmeđa krem juha, vizualno i okusom iznimno bogata šampinjonima i vrganjima s izraženom notom mirisnih začina te s dodatkom maslinovog ulja. Temeljni okus  gljiva upotpunjuje blagi, povrtni okus krumpira, luka, celera i rajčice. Bez dodanih pojačivača okusa - Bez dodanih bojila - Bez dodanih aroma. Juha je za 3 tanjura.

KREM JUHA ŠPAROGE 80 g

Baršunasta, iznimno kremasta juha, karakterističnog svježeg okusa zelenih šparoga. Ova svijetla juha bogata je aromatičnim komadićima zelene i bijele šparoge te sitnim kolutićima luka vlasca. Bez dodanih pojačivača okusa - Bez dodanih bojila - S komadićima zelene i bijele šparoge. Juha je za 3 tanjura.

KREM JUHA BROKULA I CVJETAČA 66 g

Gusta krem juha prepoznatljive pastelne zelene boje sa dosta cvjetića brokule i cvjetače. Kremasti doživljaj brokule združen je s odabranim začinima i sjeckanim listićima vlasca. Bez dodanih pojačivača okusa - Bez dodanih bojila - Bez dodanih aroma. Juha je za 3 tanjura.

PODRAVKA KREM JUHE BOGATSTVO POVRĆA

Ništa nije tako fino kao topla krem juha bogata povrćem. Uz maštovito spojene okuse, nove Podravka krem juhe istinska su krema među juhama. Potražite ih i opustite se dok vaše nepce uživa.

Sponzorirani članak!