VIDEO  Kraljica kokaina zavodila je najozloglašenije kriminalce i poštovala samo jedno pravilo

Sandra Avila Beltran
Sandra Avila Beltran
... u hijerarhiji narkokartela.

Od kraja 1970-ih godina, živjela je, radila i voljela u samom vrhu meksičke narkomafije. Na vrhuncu karijere, nosila je kofere s milijunima dolara u novčanicama od po 100 dolara.

Nakon što je osuđena zbog pranja novca, Avila je sedam godina provela u zatvoru, od čega dvije u samici, a oslobođena je 2015. godine.

Tijekom 30-godišnjeg uspona do vlasti, Avila je letjela luskuznim privatnim avionima, podvrgavala se plastičnim operacijama da bi sakrila identitet, bila je sudionik pucnjava na VIP zabavama i svjedok potkupljivanja meksičkih državnih dužnosnika.

- Najveća suma o kojoj sam čula bilo je 100 milijuna dolara jednom meksičkom predsjedniku - izjavila je Avila.

Iako je bila prilično otvorena u intervjuu koji je trajao tri sata, Avila je odbila odgovoriti na konkretna pitanja o tome kakva je točno bila njena uloga u trgovini kokainom.

Sandra, također, otkriva da je maksimalno koristila talent za zavođenje.

- Sjećam se udvarača koji mi je kupio pikap i ostavio ga ispred kuće mog momka, sa cvijećem i porukom. U poruci je pisalo: ''Potroši novac na putovanje koje želiš'', a ostavio je i kovertu u kojoj je bilo 100.000 dolara - rekla je ona.

Kada je imala 21 godinu, privatno se sastajala s narkobosom Amado Carrillo, poznatim kao "Gospodar nebesa".

Ipak, imala je jednu tajnu uspjeha u kartelu. Brzo je učila i napredovala u hijerarhiji kartela, uvijek okružena muškarcima koji su je željeli. Međutim, odlučila je da nikada sama neće koristiti kokain.

- Kada to radite, muškarci vas doživljavaju samo kao još jednu od žena koja im je na raspolaganju, ne poštuju vas - kaže ona.

Prema njenim riječima, šefovi mafije su oko sebe imali čitav harem žena, ali njihove ženske kolegice nisu imale iste seksualne slobode. Oni posmatraju žene kao objekte, ukras ili nužnost, ali nikada "kao osobe sazdane od trijumfa i dostignuća - kaže Avila.

Njoj je bilo izuzetno važno da bude poštovana. Nije htjela da bude samo gost na zabavi, čvrsto je odlučila da postati "Kraljica kokaina". Za manje od deset godina to je i ostvarila, piše Kurir.rs.