Koji tip ženskih grudi volite, takav vam je karakter

Naime, rezultati pokazuju da je povezanost između ova dva pojma veća nego što ste mislili

Ukusi su različiti, pa samim tim i dijelovi tijela koje muškarci zapažaju kod žena. Međutim, na dva najbitnija, guzu i grudi, nijedan pripadnik jačeg pola ne propušta da "baci" pogled. Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da u odnosu na to da li voli male ili velike grudi, muškarac odaje glavne karatkeristike svoje ličnosti.

Žene sa velikim grudima privlačne su muževnim muškarcima koji vole da komuniciraju sa ženama, vole sport i puše cigarete.

Za razliku od njih, žene sa malim grudima privlače pripadnike jačeg pola koji su podređeni u vezi, religiozni, depresivni i koji povremeno konzumiraju alkohol.

Istraživanje, koje je sprovedeno na Univerzitetu Ilinois, također je pokazalo da su muškarci mnogo precizniji kada treba da daju do znanja koji dio ženskog tijela im je najprivlačniji. Jako ih privlači meko i glatko lice, ženstvenog izgleda, punih usana, velikih očiju i tankih obrva.

Žene kod muškaraca privlače sasvim druge stvari. Prva četiri meijsta na listi su zauzeli: mala zadnjica, vitkost, ravan trbuh i pogled. Veliki "ponos" i mišićavost su gotovo na poslijednjem mjestu.

Zanimiljivo je da su muškarci naveli neke sasvim druge stvari kada su ih pitali šta misle da je ženama najprivlačnije na njima. Na njihovom spisku našla su se široka ramena, mišićavo telo, snažne ruke, veliki spolni organ i visina.