FOTO  Kiseljak se sprema za događaj godine

Kiseljak se sprema za događaj godine
...spremno za događaj godine odnosno izvođenje Broadway predstave „Josip i kričave boje njegovih snova, u Kiseljaku.

Naime, međunarodno priznati redatelj iz Sjedinjenih Američkih Država Richard Montez u Kiseljaku proteklih mjesec dana radi s djecom i mladima, nakon čega će održati raznobojni mjuzikl s Broadwaya pod nazivom "Josip i kričave boje njegovih snova".
Predstava će biti izvedena u nedjelju 17. svibnja, u sportskoj dvorani Srednje škole Ivan Goran Kovačić s početkom u 19 sati.
Riječ je o jednom od najpoznatijih mjuzikala svih vremena, zasigurno i zato što je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber (poznat po mjuziklima Mačke, Fantom Opere, Isus Krist Superstar, Evita itd.), jedan od neuglednijih skladatelja ovog žanra, a tekst Tim Rice (poznat po scenariju za Disneyev animirani film "Kralj Lavova").
Na Broadwayu je do sada izveden čak 750 puta, a međunarodno kazalište CornerstoneArts, u režiji Richarda Monteza, uspješno ga izvodi u preko dvadesetak zemalja diljem svijeta.

Mjuzikl se temelji na biblijskom liku i događaju iz Starog zavjeta - Josipu, kojega su njegova braća prodala u ropstvo.
Ovaj glazbeni komad traje oko sat i pol, uz puno pjesme, plesa, glume i igre, scenskih boja i raznovrsnih kostima, a ovoga puta izvest će ga amaterski glumci iz Kiseljaka, Čapljine, Ljubuškog te Zagreba.

Prijevoz će biti organiziran i iz Lašvanske doline a sve informacije glede prijevoza na broj: 063 333 629

Organizator projekta Općina Kiseljak zahvaljuje svim volonterima, gostima koji su pomogli, djevojkama zaduženim za šminkanje glumaca: Moniki Trogrlić, Vedrani Ljevak te djevojkama iz Ivona make up-a i Anela make up-a, medijskim pokroviteljima TV KISS-u i Art company-u kao i sponzorima:
Ceste company Kiseljak, Sarajevski Kiseljak, HT ERONET, Elektroprivreda HZ HB, Pekara Fijaker, EU -PAL Kiseljak, Foto Pavlović, Multimedia print, Tilea, Moteli Maks i Zigi, predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina i predsjednica ŽO HDZ BIH ŽSB Lidija Bradara.
Ulaz na predstavu je besplatan.