Kinez tvrdi da je spavao s vanzemaljkom

Tri metra visoka vanzemaljka koja ima po 12 prstiju na svakoj ruci spavala je s kineskim farmerom Mengom Zhaoguom u Heilongjiangu. Plod njihove jedine zajedničke noći gospodin Zhaoguo moći će upoznati tek za 60 godina.

Vanzemaljka je imala i dlakave noge, no, srećom, većina je bila spletena u pletenice. Seks s vanzemaljkom trajao je oko 40 minuta, i to u bestežinskom stanju.

To je, u svakom slučaju, priča koju je kineski farmer Meng Zhaoguo ispričao pod detektorom laži koji je pokazivao da govori istinu. Gospodin Zhaoguo također tvrdi da je sreo i druge vanzemaljce koji su ga putem svojih kristala upozorili da je Zemlja u kritičnom stanju te da je očuvanje okoliša važnije nego ikad.

Prvi kontakt s vanzemaljcima dogodio mu se prije 16 godina kad je vidio nešto metalno na padini planine, pa je otišao provjeriti o čemu se radi. Ne sjeća se što mu se dogodilo, no nakon što je došao svijesti, imao je problema u komunikaciji s ljudima i razvio je strah od željeza.

'Nisam vjerovao u vanzemaljce dok ih nisam sreo. Kad nešto vidiš, onda vjeruješ. Ne možemo objasniti NLO-e i vanzemaljce jer nam tehnologija nije dovoljno napredna', kaže Meng Zhaoguo.

Iako je interes Kineza za NLO-ima porastao, većina ljudi - uključujući i ljude koji vjeruju u vanzemaljce i proučavaju izvještaje o njima - ne vjeruje Mengovoj priči. Broj NLO-a dvostruko je veći nego što je bio 2008, a generalni tajnik Pekinške organizacije za istraživanje NLO-a Zhou Xiaoqiang kaže da mediji potpomažu ideju vanzemaljaca u Kini, a internet omogućava brzi prijenos podataka.

Generalni tajnik Xiaoqiang dodaje kako je u Kini do sada prijavljeno manje od deset vanzemaljskih otmica. No, svi izvještaji o vanzemaljcima imaju jednu zajedničku osobinu - nedostatak ikakvih dokaza.

izvor: tportal.hr