Kako preživjeti Valentinovo?

Valentinovo, poklon, Valentinovo, preživljavanje, Valentinovo, dan zaljubljenih, pokloni, Valentinovo
Kućna zabava je rješenje ukoliko niste tip osobe koja može biti sama. Pozovite prijatelje na zabavu "samaca". Muškarci mogu pozvati isključivo muške prijatelje i zabaviti se uz video igre, dok žene mogu pozvati svoje prijateljice i napraviti pravi pidžama party.

Odlazak u kino će pomoći da vrijeme prođa brže. Ako se osjećate loše jer nemate partnera ili partnericu, otiđite u kino i zabavite se uz film. Možete i iznajmiti film i uživati u opuštenoj kućnoj atmosferi.

Ako niste raspoloženi za društvo i izlaske, ostanite kući. Napravite sebi ugodnu atmosferu, uživajte u kavu i čaj, a potom si skuhajte ukusnu večeru.

Ukoliko vježbate, otiđite u teretanu navečer. Tamo će vejrovatno biti i druge osobe koje nemaju partnera i obavezu da Valentinovo provedu s njima. Uživajte u zdravoj vježbi, a možda i upoznate nekoga ko vam se svidi.

Ostanite pozitivni i budite zahvalni što na Valentinovo možete raditi šta želite, bez ikakvog pritiska i obaveze. Posvetite se sebi maksimalno, a već sutra je novi dan.

Klix.ba