Kako preživjeti Valentinovo? | Hercegovina.Info

Kako preživjeti Valentinovo?

Kako preživjeti Valentinovo?
Kućna zabava je rješenje ukoliko niste tip osobe koja može biti sama. Pozovite prijatelje na zabavu "samaca". Muškarci mogu pozvati isključivo muške prijatelje i zabaviti se uz video igre, dok žene mogu pozvati svoje prijateljice i napraviti pravi pidžama party.

Odlazak u kino će pomoći da vrijeme prođa brže. Ako se osjećate loše jer nemate partnera ili partnericu, otiđite u kino i zabavite se uz film. Možete i iznajmiti film i uživati u opuštenoj kućnoj atmosferi.

Ako niste raspoloženi za društvo i izlaske, ostanite kući. Napravite sebi ugodnu atmosferu, uživajte u kavu i čaj, a potom si skuhajte ukusnu večeru.

Ukoliko vježbate, otiđite u teretanu navečer. Tamo će vejrovatno biti i druge osobe koje nemaju partnera i obavezu da Valentinovo provedu s njima. Uživajte u zdravoj vježbi, a možda i upoznate nekoga ko vam se svidi.

Ostanite pozitivni i budite zahvalni što na Valentinovo možete raditi šta želite, bez ikakvog pritiska i obaveze. Posvetite se sebi maksimalno, a već sutra je novi dan.

Klix.ba