Kako najradije jedete sladoled? To pokazuje kakvi ste u duši

Kako najradije jedete sladoled? To pokazuje kakvi ste u duši
Upravo to otkriva ponešto o vama.

Koji je vaš najdraži način?

U kornetu

Vi ste čovjek koji voli pravila i teško vam je živjeti drugačije. Po vama se sladoled ne bi trebao jesti nikako drugačije nego u kornetu pa se znate čuditi drugima kada ga ne jedu tako.

U čašici

Za vas se može reći da ste pomalo oprezni u životu, no i vrlo praktični. Ljudi vas rado pitaju za savjet jer znaju da niste slatkorječivi i da ćete im reći istinu pa kako god ona bolna bila - znaju da ste u pravu. Vama sladoled u kornetu ide na živce jer curi posvuda, kaplje po odjeći...

U zdjelici od vafla

Vas nije previše briga što drugi misle i uvijek ste nekako u centru pažnje, pomalo odudarate od mase i imate držanje pomalo kao filmska zvijezda. Znate da vam zdjelica napravljena od vafla nije potrebna da bi pojeli sladoled, ali vi ga volite baš tako.

Između biskvita, kao sendvič

Vi volite maksimalno uživati i nagrađivati se. Kada se počastite sladoledom, ne želite da to bude nešto obično već veličanstveno vašem nepcu. Može se reći da jako volite kolače, ali i sladoled, a u ovakvoj varijanti odjednom dobivate jedno i drugo.

U kornetu, ali sa žlicom

Za vas se može zaključiti kako volite drugima udovoljavati. Nekako se želite kornetom uklopiti u masu, no duboko u sebi vapite za praktičnošću - pojesti sladoled na za vas najlakši način.

Skoro rastopljen

Volite izazove i uživanje, a izazov vam predstavlja i to kako pojesti sladoled dovoljno brzo dok se skroz ne otopi, a opet ne ispasti proždrljivac. Osim toga, omekšani sladoled je zaista ukusan, otkriva msn.com.

24sata.hr