Kako je dobitnik iz Metkovića iznenadio suprugu: Onaj čovjek koji je osvojio šest milijuna kuna...to sam ja!

Za samo 19 kuna, s odigranim sistemskim listićem za Loto 6/45 i Joker brojem, postao je dobitnik Jackpota Lota 6/45 od 6,066.481,63 kn.

Dva tjedna nakon izvlačenja sretni dobitnik iz Metkovića stigao je na blagajnu Hrvatske Lutrije pri čemu je ispričao da je oduvijek vjerovao u dobitak i igrao uvijek iste brojeve: "Pogledajte ovaj moj etui za listiće, sav je pohaban, ali u njemu čuvam listić koji mi je donio milijune i koji ću uplaćivati i dalje. Uvijek sam vjerovao da me očekuje dobitak. A meni bi dobitak bio i 20.000 kuna na Jokeru, taman da zatvorim minus na računu", ispričao je za Hrvatsku lutriju.

"Baš ovo izvlačenje nisam pratio na TV-u, a gledam sva izvlačenja, jer volim adrenalin i iščekivanje. Ujutro sam na kavi s prijateljima čuo da je dobitnik iz Metkovića i kad sam vidio vrijeme uplate smrznuo sam se", pojasnio je, dok je njegova supruga dodala kako je došao kući i rekao joj neka se sjedne za svaki slučaj, jer joj ima nešto važno za reći. Već je mislila da se nešto loše dogodilo, a on joj je samo šapnuo: "Onaj čovjek što je dobio šest milijuna... to sam ja!".

Sretni je dobitnik osim toga napomenuo ne namjerava dati otkaz jer ga rad "čini zadovoljnim", a novcem će pomoći svojoj djeci, kojima je to "sada najpotrebnije".