Još uvijek traju prijave na audiciju za mjuzikl Josip i kričave boje njegovih snova

mjuzikl, Kiseljak, audicija

Repriza audicije je u ponedjeljak, 20. travnja u Hrvatskom domu u Kiseljaku, s početkom u 18 sati.
Okušati se mogu svi, i bez prethodne prijave: djeca, odrasli, djevojke i mladići.
Sve informacije mogu se dobiti na broj063 412 360 ili mail [email protected].

Za audiciju nije potrebna prethodna priprema eventualno ponijeti neku željenu glazbenu matricu ili otpjevati nešto a capella, dok će kandidati za plesne uloge koreografiju raditi s redateljem.
Mjuzikl je na hrvatskom jeziku i sudjelovanje je besplatno, a organizator projekta je Općina Kiseljak.

Probe za pojedine grupe bit će maksimalno dva puta tjedno, a za djecu samo subotom, dok će sama izvedba biti 15.svibnja.
Podsjećamo, međunarodno priznat redatelj iz Sjedinjenih Američkih Država Richard Montez dolazi u Kiseljak održati raznobojni mjuzikl s Broadwaya pod nazivom „Josip i kričave boje njegovih snova" .

Riječ je o jednom od najpoznatijih mjuzikala svih vremena, zasigurno i zato što je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber (poznat po mjuziklima Mačke, Fantom Opere, Isus Krist Superstar, Evita itd.), jedan od neuglednijih skladatelja ovog žanra, a tekst Tim Rice (poznat po scenariju za Disneyev animirani film "Kralj Lavova"). Na Broadwayu je do sada izveden čak 750 puta, a međunarodno kazalište CornerstoneArts, u režiji Richarda Monteza, uspješno ga izvodi u preko dvadesetak zemalja diljem svijeta.

Mjuzikl se temelji na biblijskom liku i događaju iz Starog zavjeta - Josipu, kojega su njegova braća prodala u ropstvo. Ovaj glazbeni komad traje oko sat i pol, uz puno pjesme, plesa, glume i igre, scenskih boja i raznovrsnih kostima, a u Kiseljaku će biti izveden sredinom svibnja