Izračunajte svoj godišnji broj: Doznajte što vam donosi 2018. godina

2018 brojevi
2018 brojevi
... našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smjernice s kojima će se svatko od nas susresti u nekom djelu svog života. Spomenuta značenja, u obliku osobnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

Postupak izračunavanja osobnog godišnjeg broja i analizu dobivenog broja:

1. Korak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapišite četiri brojke vašeg datuma rođenja (dan i mjesec) te zbrojite sve znamenke i pribrojite ih godini na dolasku (2018.)

Primjer: Ako ste rođeni 12. lipnja, napravite sljedeće: 1+2+0+6+2+0+1+7=19

2. Korak

Ako ste dobili samo jednu znamenku ona predstavlja vaš osobni broj godine. No, ako ste pak dobili dvoznamenkasti broj (kao u primjeru), zbrojite dobivene znamenke.

Primjer: Ako ste dobili broj 18, napravite sljedeće: 1+8=9, što znači da je vaš osobni godišnji broj devet.

3. Korak

Nakon što ste dobili jednoznamenkasti godišnji broj, doznajte što se skriva iza ove znamenke. Ovaj broj može vam pomoći oko životnih odluka u nadolazećoj godini te vam sugerirati što možete učiniti kako bi poboljšali svoj život.

Isto tako, korisno bi bilo da izračunate osobni broj osoba s kojima ste povezani i uz koje se veže vaš život, jer na taj način možete razumjeti njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.