Danski lider po prvi puta u Hrvatskoj

Na B4CLOUD konferenciji otkrit će konkretne savjete za unapređenje poslovnih procesa te podijeliti svoju viziju o budućnosti poslovanja.

Podio je jedno od najvećih online poslovnih rješenja u svijetu, kojeg je za oko $53 milijuna preuzeo Citrix. Ključnu ulogu u njegovom rastu imao je vrhunski danski stručnjak za web poslovanje Jon Froda - suosnivač Podia, te jedan od predavača na konferenciji B4CLOUD, koja će se održati 17. 10. 2013. u zagrebačkom Hypo Centru za više od 300 posjetitelja u dvorani Kornati.

Jon Froda, vrhunski danski strateg, vizionar i uspješan biznismen, u samo nekoliko godina sa tvrtkom Podio je došao do stotina tisuća poslovnih korisnika. Jon je globalni lider internetskog poslovanja, prepun iskustva i znanja o tehnologijama, online poslovnim rješenjima i organizaciji timova. Neprocjenjivo iskustvo u dosadašnjoj karijeri ga čini idealnom osobom da na B4CLOUD konferenciji održi inspirativno i poučno predavanje o konkretnim strategijama uspjeha u cloud poslovanju.

Uz Jona, ne propustite i brojna druga zanimljiva predavanja hrvatskih i inozemnih stručnjaka i saznajte kako bolje organizirati svoje poduzeće koristeći online poslovna rješenja, odnosno cloud rješenja. Osim kvalitetnih predavanja, svi posjetitelji i predavači moći će u ležernoj atmosferi B4CLOUD konferencije razmijeniti poslovna iskustva i obogatiti susret novim poslovnim kontaktima i suradnjama.

Registracije sudionika su otvorene i obavezne putem online obrasca.