Cijena dionice Facebooka skočila za više od 10%

Facebook, računala, internet, privatnost, Facebook, greška, Facebook, mostarci, šokirani novim profilom, mostarske kurve, Facebook, Facebook, YouTube, hercegovački vicevi, Facebook, Skok prihoda, Facebook, prihodi od reklama, Cijena dionice, Facebook socijalna mreža, Ukupni prihodi, Facebook, od mobilnog oglašavanja

NAKON OBJAVE POSLOVNIH REZULTATA

Brojke su bolje od onih koje su u anketama vodećih financijskih novinskih agencija predviđali analitičari, prenosi banka.hr. Skoku prihoda najviše je pridonijela znanto bolja prodaja reklama na mobilnoj verziji Facebooka.

U usporedbi s posljednja tri mjeseca 2012. prihodi od reklama porasli su za impresivnih 76 posto, a više od polovine iznosa otpada na mobilni segment, piše BBC. Prema podacima iz prosinca, Facebook diljem svijeta ima 757 milijuna korisnika koji se na mrežu ulogiraju bar jednom dnevno. Na razini cijele 2013. godine, zarada Facebooka iznosi milijardu i pol dolara, uz porast broja aktivnih korisnika za 22 posto. "Izvrstan završetak izvrsne godine za Facebook.

Radujemo se sljedećem desetljeću tijekom kojega kanimo povezati ostatak svijeta", izjavio je Mark Zuckerberg, aludirajući na skorašnji deseti rođendan društvene mreže. Nakon objave rezultata, cijena dionice Facebooka skočila je za više od deset posto.

glas-slavonije.hr