Istraživanja pokazala: Žene opraštaju nevjeru češće od muškaraca

nevjera, privatni detektiv, varanje, prevara, prevarant, preljubnici, varanje, istraživanje, ispovijest, varanje, partner, varanje, istraživanje, preljub, preljubnici, preljubnica, preljubnik, preljuba, pismo, bivša ljubav, ljubavni trokut, priča, preljub, preljubnici, preljubnica, godine, nevjera, istraživanje, promjene, prevara, prevara, suprug, djevojka, preljub, preljubnici, seks savjeti
Iako je prema istraživanjima svaki pet muškarac u Velikoj Britaniji u jednom trenutku svog braka bio nevjeran, posljednja studija pokazala je nevjerojatne rezultate: muškarci mnogo rjeđe prelaze preko nevjere svoje partnerice nego što je to situacija sa ženama.

Kako donosi Independent, čak 27 posto muškaraca upustilo bi se u ljubavnu avanturu s prijateljicom ili kolegicom s posla.

Slični rezultati bili su i među ženama, njih 15 posto upustilo bi se u avanturu s kolegom s posla, dok ih nešto više, 17 posto mašta o odnosu sa šefom.

Kao razlog, i muškarci i žene navode nezadovoljstvo u vezi, kao i manjak fizičke privlačnosti. Ono što je posebno iznenađujuće je podatak da i muškarci i žene varaju da bi njihova veza bila bolja, a ne obrnuto.

Muškarci varaju češće, a opraštaju rjeđe
S obzirom na to da muškarci ipak varaju češće, bilo bi logično da sama prevara u braku za njih predstavlja manji problem. No, stvar je upravo suprotno. Nedavna istraživanja pokazala su da žene mnogo češće prelaze preko nevjere svog supruga, nego što su to u stanju napraviti muškarci.

Kao razlog češćeg opraštanja prevare, žene su navele djecu i strah da rastavom ne budu dodatno povrijeđena.