FOTO  Skokovi sa Starog mosta uvršteni u intereaktivnu igricu

skokovi
Naravno, ove visine rezervirane su za vrhunske svjetske skakače. Ipak, ljubitelji skokova imaju priliku doživjeti "virtualno" iskustvo skoka sa ove vrtoglave visine u Cliff Diving igrici (www.redbullcliffdiving.com/bs_BA/game).

Igrači mogu birati između devet ovosezonskih lokacija, te deset skakača i šest skakačica iz stalne postave prvenstva. Cilj je, naravno, izvesti što bolji skok i sakupiti što veći broj bodova, te upisati svoje ime na što višu poziciju na ljestvici.

Organizatori natjecanja u Mostaru pozivaju sve one koji smatraju da imaju talenta za skokove - barem one virtualne, da to pokažu igrajući igricu, a najbolji među njima bit će nagrađeni.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je odabrati Mostar kao lokaciju, dok se skakači/skakačice mogu birati po vlastitoj želji. Broj pokušaja je neograničen, a nakon odigrane igrice rezultat treba upisati na ljestvicu za BiH.

Igrač koji do četvrtka 22. rujna do 12h bude imao najbolji rezultat na ljestvici igrača iz BiH, osvojit će nagradu za dvije osobe, koja se sastoji od specijalnog tretmana i mjesta za gledanje natjecanja 24. rujna u Mostaru, te ulaza na afterparty.