Pokori Premijer ligu BiH: Uz Fantasy do titule prvaka!

igrica, Premijer liga BiH

Znaš da je Michael Laudrup nekad bio član Čelika? Misliš da je Osmo Bajrić svojevremeno nepravedno smijenjen s mjesta šefa stručnog stožera Travnika?

Premijerliga.ba je pravo mjesto za tebe! U skladu s europskim trendovima, kao i sa činjenicom da broj nogometnih stručnjaka u našoj zemlji sa razvojem komunikacijskih tehnologija bilježi enorman rast, vjernim fanovima nama najdraže lige u Europi nudimo priliku da se iskušaju u ulozi menadžera. Nećeš imati priliku da postaneš novi Jose Mourinho, ali imat ćeš priliku da postaneš najbolji trener u svom društvu te da jednom za sva vremena začepiš usta svakome ko tvrdi da se u BiH ne može igrati s dva napadača ili tri štopera.

fantasy Fantasy igrica Premijer lige BiH odsad je dostupna putem stranice www.premijerliga.ba, a baš kao i sve druge fantasy igre, uz ograničen budžet ćeš imati priliku da sastaviš ekipu od 15 igrača, s kojom ćeš onda, u ovisnosti od nastupa igrača koje si odabrao, imati priliku da sakupljaš bodove. Najuspješniji će, naravno, na kraju biti nagrađeni. Kao što je svojevremeno rekao Alija Braco Hadžiosmanović, da li će to biti porcija ćevapa ili kilogram jabuka, manje je važno, ali nagrada neće izostati. Registriraj se sada i iskoristi priliku da se bolje upoznaš sa cijelim konceptom igre u testnoj fazi, koja će trajati do kraja sezone 2015/2016. Od naredne sezone, uđi spreman u Ligu 12 i dokaži domaćim klubovima da se na tebe mogu osloniti kad smijene četvrtog trenera u tri mjeseca. Lopta je okrugla, što čekaš?