Kartaška igra Mau Mau kao aplikacija za mobitel

Mau Mau

 Na Play Store-ove je stigla i digitalna inačica naše popularne kartaške igre Mau Mau, pod naslovom "Mau King". Dostupna i za iOS i za Android, besplatna, kao i dostupna na hrvatskom, bosanskom i srpskom jeziku, aplikacija je u potpunosti prilagođena lokalnom tržištu.

Bez registracije, za nekoliko trenutaka bit ćete u sobi za igru, spojeni s protivnicima koji u rukama imaju istu aplikaciju kao i vi, i povrh svega moći ćete i ćaskati i natjecati se za Mau Mau rejting. Težnja aplikacije je da ponudi isto zabavno iskustvo kao i kad se igra uživo, s pravim kartama.
 
Ideja kartaške igre Mau Mau je vrlo laka - pobjednik je onaj koji se prvi riješi svih karti iz ruke. Da bi to postigao, igra kad je njegov red i kad ima kartu koja se slaže s kartom na stolu. Da sve ne bude baš tako jednostavno, tu su i jake karte koje imaju dodatno značenje, poput sedmice, osmice, dečka i drugih. Sva pravila objašnjena su u samoj aplikaciji, ali i širom interneta.

Ova dinamična igra puna preokreta i iznenađenja vjerno je prenešena na mobitel, i može se igrati sa slučajno spojenim nepoznatim igračima, kao i u privatnoj sobi s prijateljima.

Pored toga, rejting koji stječete pobjedama automatski ulazi u natjecanje s ostalim igračima, pa se možete vidjeti i na top listi tjedna.

Preuzmite igru besplatno na Google Play-u za Android ili AppStore-u za iPhone, ili posjetite website mauking.com.