Hrvat prodao punicu na internetu!

punica, svekrva, šala, punica, prodaja, internet, hercegovački vicevi, punica, život, hercegovački vicevi, punica, gosti, svekrva, žene, otkriće, svekrva, snaha, život, snaha, nevjesta, svekrva, snaha, rečenice, snaha, svekrva, rečenice, svekrva, snaha, snaha, svekrva, Svekrvin jezik, svekrva, snaha, gazda, nevjesta, sin, svekrva, Svekrvin jezik, svekrva, savjeti, svekrva, muž, svekrva
Ivan Hrlić iz Andrijaševaca, u šali je dao oglas da prodaje punicu, kada mu je došla ozbiljna ponuda ni trenutka nije razmišljao.

Ivan se odlučio dobro našaliti sa svojom punicom, te je na internetu objavio oglas kako je prodaje. Nakon dva tjedna stigla mu je ponuda za nju, u iznosu od 4000 kuna. S obzirom da se oglas na internetu smatra pravno obvezujućom ponudom, Ivan je bio obvezan potpisati kupoprodajni ugovor s anonimnim kupcem. Oglas je tako sadržavao sljedeće podatke:

'Model: Punica

Stanje: Očuvana, kvoca kao nova

Boja: Trula bež

Godina proizvodnje: 1945.

Prijeđeni kilometri: dva braka (prvi 15, drugi 18 godina)

Motor: Mesojed (dva takta)

Težina: 105 kg

Garažirana: Da

OPIS: Punica je kao nova, u tvorničkom stanju, sto posto tehnički ispravna, bez hrđe. Prije dvije godine rađena generalka u ovlaštenom servisu KBC Rebro. Unutrašnjost kožna, svi originalni dijelovi, vrijedi pogledati! Može najam, tri mjeseca MINIMALNO. Samo za ozbiljne kupce, kredit na Master ili American od 12 do 36 rata. Ne odgovaram na poruke, samo pozivi', prenosi portal news-bar.hr.

Marko, Ivanov punac, nije bio zadovoljan oglasom, ali je bio sretan što je Ivan dobio novac za koji će kupiti novi LDC na kojem će zajedno pratit Euro. Ivanova supruga Marija, Ivanov pothvat nije željela komentirati zbog straha da bi ona mogla biti idući predmet kupoprodaje, s obzirom da Ivanu nedostaje novca za 'surround system.'