Horoskop: Kakvi ćete biti kada ostarite

Horoskop: Kakvi ćete biti kada ostarite
Gledajući svoje djedove i bake, pa i roditelje kako stare, često znamo pomisliti kako ne bismo voljeli biti takvi ili baš suprotno, da biste voljeli biti baš kao oni. No, što nam starost donosi, nemoguće je predvidjeti, ali ono što je sigurno da na vašu osobnost i u starosti utječe horoskop.

Pronađite svoj horoskopski znak i saznajte nešto o sebi u budućnosti.

OVAN
Ovnovi niti u svojoj starosti neće se odreći sportskih aktivnosti, a ako u slučaju zbog bolesti ili nekih drugih razloga nećete moći baviti nekom fizičkom aktivnošću, postat ćete pravi gnjavatori. Pokušat ćete zadržati ritam dnevnih obaveza kao i dok ste bili mlađi.

BIK
Bikovima se i starost okreće oko stečenog materijalnog bogatstva, pa ako ćete i imati nešto više, nećete ga olako dijeliti djeci i unucima. To ne znači da nećete znati uživati u njemu, što će vas na kraju i uveseljavati. U slučaju materijalne oskudice u starosti, mogli biste postati osoba puna nezadovoljstva i gorčine.

BLIZANCI
Blizanci su društvene osobe i zbog toga ćete se i pod stare dane puno družiti i baviti se različitim hobijima. Ako ćete uz sebe imati sličnog supružnika, vama nikada neće biti dosadno, nego ćete starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ako pak ostanete sami, neće vam trebati dugo da obnovite stara poznanstva ili steknete nova.

RAK
Cijeli život vrlo ste osjećajna osoba, pa se to neće promijeniti niti u starosti. Ukoliko ćete imati obitelj, starost će vam biti ispunjena obiteljskim posjetima, a ako ostanete sami, provest ćete tužnu starost punu melankolije, a vaše dobro pamćenje nerijetko će vas odvesti u dane vaše mladosti.

LAV
„Što sam bio i što sam postigao" biti će jedna od vaših glavnih misli vaše starosti, a nerijetko ćete sa svojim istinitim, pretjeranim ili čak izmišljenim pričama „daviti" vama bliske osobe. Ako ste zaista nešto postigli u životu (prema vašim standardima), biti ćete vrlo ponosni, ali ako niste, to vas u dubini duše mučiti, no to nećete nikada priznati.

DJEVICA
Baviti ćete svojim dnevnim rutinama i uživati u sitnicama, koje će samo vama biti jasne. Ukoliko ste imali sretan život i brak, biti će zadovoljni i u starosti i obrnuto, a ako mislite da niste ostvarili sve planove u životu, biti ćete ogorčeni i čangrizavi. Djevice imaju sklonost pretvarati se u kućne ljekarne, u kojoj će pronalaziti lijek za fizičke i psihičke tegobe.

VAGA
Ideal vidite u bračnom životu i ako i pod stare dane ostanete bez bračnog druga, potrudit ćete se naći svoju drugu polovicu. Ako ćete imati živućeg bračnog druga provest ćete skladnu starost, jer ljubav i iskrenost vaši vodiči kroz život, drugo vam ništa nije toliko važno.

ŠKORPION
Nakon što pobijedite sve važne životne borbe, postignete nešto važno (prema vašim kriterijima), prebrodite sve probleme, starost ćete posvetiti razmišljajući o svim vašim bitkama. Nikada se nećete prepustiti godinama, bavit ćete se različitim aktivnostima, te će vas zaokupiti proučavanje okultnog i mistike, s čime ćete se na neki način pripremati na odlazak s ovog svijeta, u nadi da to nije kraj...

STRIJELAC
Zaštitni znak vaše starosti biti će pregršt mudrih savjeta (prema vašoj procjeni) koje ćete voljeti dijeliti „šakom i kapom". Postoji mogućnost i povlačenja u sebe, no vjerojatno će vaš vedar temperament to uspjeti nadvladati. Pod stare dane, vjerojatno ćete se ugodno popuniti što vas niti malo neće smetati. Ako ste i imali nekakvih propusta u životu, to vam niti malo neće smetati

JARAC
Vaša starost biti će kao vino, što starije to bolje. Vi ste osoba koja će sigurno znati uživati u jeseni života, pa čak ćete se možda i više prepustiti užicima života, nego i mlađim danima. Opuštanje, veselje i ležeran stav gledat ćete kao nešto što ste zaslužili tijekom svojeg života i ništa vas neće spriječiti na tom putu.

VODENJAK
Nikada nije prekasno da naučite voziti auto, bavite se jogom, skakati bungee jumping, pa makar imali i 80 godina. Za vas neće postojati klasična starost jer se nećete osjećati staro ili barem to nikada nećete priznati. Uz vas nikada neće biti dosadno jer ćete svaki dan otkrivati nešto novo, baš poput djeteta.

RIBE
Hoćete li se baviti nekim zanimljivim hobijem, kreativnim radom ili ćete zapasti u dokolicu, u potpunosti ovisi o vama. Neće biti neobično ako budete malo smušenu u svojem svijetu, ali malo pronicljivije ribice će biti u stanju i glumatanju, da dobiju nešto u svoju korist. No, ne brinite ako ćete i svoju starost provesti u ljenčarenju, u tome ćete uživati.

Izvor: www.horoskop.hr