Hitler je uzimao kokain i bikovu spermu kako bi pojačao libido

... National Geographica opisan nacistički vođa i otac ''nadrase'' Adolf Hitler koji je sljedbenicima Trećeg Reicha bio snonim muškosti i uzoriti primjerak tjelesnog i fizičkog zdravlja, piše Mirror, prenosi Večernji.hr.

Fascinantan i šokantan film temelji se na zapisima i medicinskim nalazima o Fuhreru do kojih su došli Amerikanci nakon Drugog svjetskog rata. Među njima su i pisma šest Hitlerovih liječnika, uključujući Theodorea Morella zvanog ''Raichmaster injekcije''.

Ti zapisi svjedoče da je jedan od najzloglasnijih masovnih ubojica u povijesti bio ovisan o ljekovima. U očajnom pokušaju dokazivanja muškosti svakodnevno je uzimao Morellov koktel spravljen od 80-ak različitih supstanci, uključujući bikovu spermu, ulje za čišćenje oružja, morfiji,otrov za štakore, amfetamine, barbiturate... Kokainom u prahu pročišćavao bi sinuse i grlo dok je u oči sipao kapljice koje su sadržavale 10 posto te droge.

Zapisi iz tajnih izvještaja korišteni u filmu svjedoče i da je Furer imao kronični ekcem, grčeve te nadutost trbuha. Navodno mu nitko nije mogao pomoći sve dok mu Morell nije prepisao liječenje živim bakterijama. Zbog svega navedenog pojedini Hitlerovi podanici tog su liječnika smatrali običnim šarlatanom, a drugi dvostrukim agentom koji želi nauditi Fuhreru.

No Hitler je bez prigovora primao njegove injekcije s ekstraktom prostate ili testisa mladih bikova kako bi pojačao libido i tako zadovoljo znatno mlađu ljubavnicu.