Hitler imao židovske i afričke korijene!

hitler, hitler, Adolf Hitler Eva Braun
Testovi DNK, provedeni na temelju uzoraka sline još uvijek živih rođaka zloglasnoga nacističkog vođe, pokazali su biološke veze s "nižim rasama" koje je on svim silama pokušao uništiti tijekom holokausta.

Dva Belgijanca, novinar Jean-Paul Mulders i povjesničar Marc Vermeeren, uspjeli su početkom godine ući u trag Hitlerovim rođacima i čak u jednom austrijskom selu pronaći njegovog brata od strica.

Istraživači navode da je kromosom Haplogrupa E1b1b1 izdvojen u uzorcima sline rijedak u Zapadnoj Europi, ali zato jako rasprostranjen među Berberima, pripadnicima etničke skupine koja živi u Maroku, Alžiru i Tunisu kao i među sefardskim i aškenaskim Židovima.

- Iz ovoga se može izvući zaključak da je Hitler bio u srodstvu s narodima koje je najviše prezirao - kazao je Mulders u izjavi za belgijski časopis Knack.

Ovo nije prvi put da povjesničari iznose pretpostavku da je Hitler bio židovskog porijekla. Za njegovog oca Aloisa Hitlera sumnja se da je bio izvanbračno dijete austrijske služavke i 19-godišnjeg Židova.