Hercegovac nosi obuću broj 56

Ovaj dvadesetosmogodišnji mladić koji je visok dva metra i jedan centimetar i težak 160 kilograma, još kao srednjoškolac imao je problema da nabavi obuću, iako je tada nosi broj 52, da bi mu odlaskom u vojsku noga narasla do broja 56.

" Dok sam služio vojsku bio sam povlašten, jer u skladištu nisu imali moj broj čizama, pa sam bio jedini vojnik koji je nosio tenisice" - kaže Šušić i dodaje da se, s obzirom da se na tržištu bivše Jugoslavije radi obuća samo broj 52, mora snalaziti kako zna i umije da ne bi hodao bos.

On kaže da ga spašava ujak koji živi u Kanadi i koji mu obuću redovno šalje, te dodaje da je vrlo skupa obuća koja se ručno radi, odnosno da je par takvih cipela plaćao i do 250 eura, pa je iz tog razloga prinuđen da posebno čuva mukom nabavljenu obuću i da što manje pješači, piše Srna.

Šušić kaže da je već odavno prestao da ulazi u prodavaonice obuće, jer mu je vrlo teško kada ugleda neki par tenisica ili cipela koje mu se dopadnu, a unaprijed je svjestan da nema broja za njega.

SRNA