Gurnula muža s litice tjedan dana nakon vjenčanja

Jordan Linn Graham (22) iz američke Montane u ponedjeljak je optužena za ubojstvo supruga Codyja Leeja Johnsona (25). Par je bio u braku tek tjedan dana, a djevojka ga je gurnula s ruba litice nakon svađe 7. srpnja ove godine.
Graham je rekla agentu FBI-a da se svađala sa suprugom dok su se šetali Nacionalnim parkom Glacier, piše Daily Mail.

Mladić se uspio uhvatiti za njenu ruku. Ispričala je kako je bila jako ljuta na njega te se samo okrenula i otišla, a on je pao s litice. Njegov nestanak prijavljen je dan kasnije nakon što se nije pojavio na poslu. Graham je sama pronašla njegovo tijelo nekoliko dana poslije. Prije nego što je priznala zločin, policiji je ispričala da je njen suprug otišao s prijateljima van i više se nije vratio. Kasnije je promijenila priču.

Istu večer kada je muža gurnula s litice poslala je prijateljici poruku i rekla da mora razgovarati s Codyjem jer se premišlja oko vjenčanja, koje je bilo prethodnog vikenda. Graham je imala Instagram račun na kojem je redovito objavljivala fotografije, a na jednoj iz prosinca 2012. fotografirala je zaručnički prsten s potpisom:

-"Zaručio se sa mnom! Najbolji rani božićni dar dosad!!"

Priveli su je 16. srpnja, i trenutačno se nalazi u pritvoru. Ako je proglase krivom, prijeti joj doživotna zatvorska kazna.