FOTO/VIDEO  Građani uhvatili pedofila koji je planirao seks s djevojčicom

pedofil
Grupa britanskih građana koja se bavi lovom na online predatore snimila je 28-godišnjaka koji je dogovorio susret s, bar je tako mislio, 13-godišnjom Lucy.

Iza Lucy je, međutim, stajala spomenuta grupa građana okupljena pod imenom ‘The Hunted One' koja ga je nakon niza eksplicitnih poruka dočekala na dogovorenom mjestu. 28-godišnjak je rumunjski državljanin Adrian Stroe, a članove skupine The Hunted One odmah su mu, dok je čekao imaginarnu 13-godišnju djevojčicu, dali do znanja da znaju tko je i što je radio.

Stroe je slao poruke, kako je mislio, 13-godišnjoj djevojčici, u kojoj joj je opisivao njihov susret te joj govorio o oralnom, analnom i penetrativnom seksu. Kad ga je ‘djevojčica' upitala hoće li je boljeti, on je rekao ‘samo minutu, dvije, a nakon toga ćeš uživati'. Osim poruka slao je i fotografije svog spolovila.

28-godišnjaka su uhitili policajci koji su bili u blizini, a na sudu je protiv njega podignuta optužnica za dogovaranje susreta čija je namjera bila seksualna aktivnost s djetetom te za posjedovanje vatrenog oružja.