FOTO  Google zapošljava studente Američkog sveučilišta u BiH

AUBiH, google

Američka tvrtka Google, najpoželjniji poslodavac na svijetu, zaposlio je Damira Agovića, diplomanta druge generacije studenata Američkog sveučilišta u Bosni i Hercegovini na mjestu Online media associate koja predviđa rad s Google-ovim klijentima iz Njemačke, Austrije i Švicarske.

Nakon prijave na natječaj i veoma rigorozne procedure koja je trajala skoro dva mjeseca, jedna od najvećih svjetskih tvrtki odlučila je ponuditi stalno zaposlenje studentu Američkog sveučilišta.

Odgovarajući na pitanje u kojoj mjeri su Američki sveučilište u BiH i obrazovanje koje je stekao pomogli pri zaposlenju  u Google-u, Agović je istaknuo „kako je takvoj tvrti važan rad u međunarodnom okruženju, te da se nastava odvija na stranom jeziku i da je to obrazovna institucija koja podupire međunarodnu suradnju. Isto tako, vjerujem kako j je bilo korisno što im možemo predočiti američku diplomu, obizirom da se radi o američkoj tvrti. Google-ov prvenstveni cilj u pronalaženju kadrova jeste njihova osposobljenost za rad u internet industriji", riječi su Agovića.

Svi studenti imaju jednake šanse na Američkom sveučilištu u BiH. Kvaliteta obrazovanja koji se temelji na američkom sustavu, američkim profesorima, modernim metodama stjecanja teoretskih znanja i praktičnih iskustava, jamac su za pronalaženje najatraktivnijih poslova u najboljim tvrtkama  svijeta.

Sponzorirani članak!