FOTO  Što sve zvijezde izvode da bi ostale 'sretnih ruku'

Cristiano Ronaldo, paris hilton, zvijezde, zanimljivosti, paris hilton, žene, muškarac žena

Možda i razna praznovjerja i nisu praznovjerja, mogli bismo zaključiti nakon sagledavanja popisa svjetski poznatih ličnosti koji imaju neke svoje rituale kako bi sami sebe održali 'sretnima'. Ipak, sve su to mahom milijunaši, vrlo uspješni u onome čime se bave.

Osim Paris Hilton. Ona je uspješna samo u nasljeđivanju.

No pogledajmo dakle, čemu pribjegavaju poznati kako bi ostali sretni. I poznati. I bogati.

Cate Blanchett

Ova poznata glumica, pišu strani showbiz mediji, još uvijek čuva svoje vilenjačke uši koje je nosila u Gospodaru Prstenova. Za sreću, naravno. A i nikad ne znaš kad će ti zatrebati ispravan, malo nošen par vilenjačkih ušiju.

Lady GaGa

Zna se da se GaGa ne odaje tjelesnim užicima. Intimnim tjelesnim užicima. Snošaju. Uglavnom, GaGa ne voli seks ako nije s osobom kojoj je stvarno stalo do nje. Ideja je dobrodošlo osvježenje u glazbenim i omladinskim krugovima, a motivi su specifični: Lady GaGa nema seks olako zato što se boji da će joj to pomrstiti energiju i odstraniti kreativnost.

Christian Bale

Najnoviji Batman, Bale smatra da za je za sreću potrebno suprostavljanje uvriježenom mijenju. Tako Bale navodno uvijek, bez iznimke, prolazi ispod ljestava. Zasad ga je navika dobro služila.

Paris Hilton

Evo nas i do ranije spomenute Paris. Ova bogata nasljednica mora da je kao dijete navijala budilicu svaki dan za 23 sata i 23 minute i ponavljala jednu te istu želju. U biti njih tri: 'Želim naslijediti hotele i brdo novca. I žalim loše glumiti u lošim filmovima. I imati lošu pjevačku karijeru'. Naime, Paris vjeruje da se želje u to vrijeme ostvaruju. Također i puno kuca u drvo jer vjeruje da se tako događaji sprečavaju.

James McAvoy

Mladi škotski glumac iz 'Posljednjeg škotskog kralja' naslijedio je čudnu naviku od svoje bake. On prvi dan svakog mjeseca prvoj osobi koju vidi kaže 'white rabbit' (bijeli zec). To mu, smatra, donosi sreću.

Michael Jordan

Ovaj košarkaš, odnosno basebollaš, odnosno golfer, odnosno košarkaš uvijek je nosio iste bokserice ispod svog dresa Bullsa u svoje, ali i klupsko zlatno doba. Kao i ostatak smještenih na popis 'sretnika', vjeruje da mu taj čin donosi sreću. Ipak, mora da je bila stvar u dresu, jer njegov povratak košarci završio je neslavno.

Tiger Woods

Slično kao Jordan, Woods na teren uvijek izlazi u crvenoj majici. Smatra da mu to na travu podiže razinu agresivnosti i natjecateljski duh. Osim toga, crvena majica mu podiže i broj nula u banci.

Rainn Wilson

Glumac najpoznatiji po ulozi Dwighta Schrutea u američkoj inačici 'The Officea' nema neki posebni obred koji mu donosi sreću. On je više zabrinut za sreću drugih pa se, po staroj glumačkoj tradiciji, suzdržava spominjanja imena MacBeth u kazalištu. Da, pogodili ste, tako se poziva kletva Macbetha koji će učiniti nešto loše predstavi ili glumcima u njoj. A to nitko ne želi.

Bjorn Borg

Legenda s reketom, Borg je imao naviku, za vrijeme nastupa na turniru u Wimbledonu, puštati bradu. Nebrijanje se u njegovom slučaju definitivno isplatilo: Pobrao je pet pokala zaredom između 1976. i 1980. godine.

Autor: Mladen Starčević/www.dnevno.hr