FOTO  Foto natječaj o ljepotama Hercegovine

Marin Topić, kravice, vodopad kravice, foto, Natječaj, Hercegovina, Hercegovina, turistička sezona, turizam, destinacija, vremenska prognoza
... priopćeno je Turističke zajednice HNŽ-a. Natječaj koji za tematiku ima prikazati ljepote Hercegovine pokrenut je s namjerom da se animiraju strani i domaći turisti slati zanimljive fotografije kulturnih, povijesnih i prirodnih ljepota, te događanja i zanimljivosti Hercegovine.

Svrha je projekta promocija turizma u HNŽ-u putem društvenih mreža i viralnoga marketinga i to putem facebook stranica.

"Opća popularnosti facebooka kao alata za bolji marketing, komunikaciju s kupcima i korisnicima usluga ponukala nas je da koristimo Facebook stranice i marketing na facebook mreži. Velika većina turista koji dolaze u BiH koristi te iste društvene mreže. Logika nam nalaže da bi se trebali oglašavati tamo gdje su naši potencijalni turisti", navode u Turističkoj zajednici.

Natječaj je otvoren do 31. kolovoza, a fotografije se trebaju slati putem facebook aplikacije, dok će se izbor pobjednika obaviti putem glasovanja facebook korisnika.

Svaki sudionik foto natječaja može poslati tri autorske fotografije, a autor pobjedničke fotografije će kao nagradu dobiti Android Tablet quad core procesor, 10,1 inch.

Link na foto natječaj:

https://www.facebook.com/hercegovina.ba/app/1029955927095872/