Hobotnica Paul nakon karijere vidovnjaka kreće u glazbene vode.

...utakmica njemačke reprezentacije na ovogodišnjem svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafročkoj Republici. No ovoj hobotnici je pošlo za rukom pogoditi i da će Španjolci zasjesti na nogometni tron. Paulov novi agent, Chris Davies tvrdi kako će hobotnica sada dobiti novu ulogu u projektu ‘Tribute to Elvis Presley’, piše dnevnik.hr.

‘Jedna od najuzbudljivijih stvari je ugovor za snimanje albuma koji će se zvati ‘Paul The Octopus Sings Elvis’ (Hobotnica Paul pjeva Elvisove pjesme’)’, izjavio je uzbuđeni Chris Davies i dodao: ‘Već se sada pišu knjige o Paulu, zatim široka paleta igrački u obliku hobotnice izlaze na tržište pred Božić, a tu je i nova aplikacija za iPhone.’

Eto menadžer je sve rekao, osim toga kako će Paul zapjevati hitove poput ‘Love Me Tender’ i ‘In The Ghetto’, iako bi za ilustraciju svega što se događa oko Paula najbolje legla pjesma ‘Too Much Monkey Business’. U odnosu na showbizz život kakav mu se sprema, možda bi za Paula bilo manje mučno da je kojim slučajem (na vrijeme) završio u salati.