Faks traži babysittere za pijane studente

Faks traži babysittere za pijane studente
St John koledž, jedna od najprestižnijih institucija na Cambridgeu, uputio je opći poziv studentima koji žele zaraditi ekstra lovu - na svojim pijanim kolegama. Naime, kako se bliži kraj akademske godine, plus nekoliko obljetnica fakuteta, očekuje se da će po akademskim vrtovima i livadama teturati popriličan broj alkoholom razvaljene studentske mladeži kojima će trebati asistencija nekog trijeznog, piše mojfaks.com.

Masovna prijava za babysitting pijanih kolega

Studenti su se, očekivano, masovno prijavili na natječaj za babysitting pijanih kolega jer se može zaraditi i do 100 funti u jednoj noći. Doduše, lova će biti isplaćena samo ukoliko je riječ o pomaganju pri incidentu. Glasnogovornik koledža izjavio je da postoji vrlo visoki rizik da se netko od pijanih ozlijedi, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

No, ne samo da će trijezne dadilje dobiti lovu u slučaju intervencije, već će i nakvašeni studenti morati platiti kaznu za eventualni incident.

Cambridge ove godine slavi 500. obljetnicu May Balla, tj. bala koji se organizira povodom kraja akademske godine i najavljuje se najveća partijana ikada. Inače, da u elitnim engleskim vrtovima stvari vrlo često izmaknu kontroli govori i podatak da je prošlog mjeseca faksovski tulum završio u totalnom raspašoju gdje je više od 1000 ljudi uriniralo i rigalo po javnim prostorima malog akademskog mjestašca. Obitelji koje žive u blizini žalile su se kako je pijana ekipa masovno pišala po uređenim cvjetnjacima.