Facebook joj za prijateljicu predložio muževu drugu ženu!

Facebook, Facebook, skype, Facebook, otkaz, Facebook, ljubav, Facebook, aktivacija, Facebook, prijava, servisi, internet, Facebook, zatvor, Facebook, oči, zdravlje, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, profil, Facebook, odjava, Facebook, korisnici, Facebook, Facebook, oko, oči, oftamologija, Facebook, Facebook, prijateljstvo, šok, ljubomora, Facebook, test, Facebook, ovisnost, Facebook, presuda, lažni profil, Facebook, dosada, Facebook, špijuniranje, Facebook, zbližavanje, nalazak, silovanje, Facebook, Facebook, objava, ljudi, Facebook, pristojnost, Facebook, profili, blokada, Facebook, vjenčanje, Facebook, profil, Facebook, mitovi, istina, seks, Facebook, laganje, Facebook, ubojstvo, Facebook, virus, oprez, Facebook, povijest, spriječavanje, Facebook, istraživanje, korisnici, status, društvene mreže, Facebook socijalna mreža, prevara, aplikacija, mobilna aplikacija, Facebook socijalna mreža, lažni profil, način, Facebook socijalna mreža, trikovi, dečki, profili, Facebook, objave
Facebookova opcija predlaganja ljudi koje možda poznajemo često može biti iznimno korisna i povezati nas sa starim prijateljima, no čini se da putem nje možemo saznati i neka šokantna otkrića o - supružnicima, piše dnevnik.hr.

Tako je Facebook jednoj ženi predložio novu prijateljicu, a kada je otvorila profil te žene šokirala se kada je saznala da je ona udana za - njenog muža! Alan L. O'Neill prvi se puta oženio 2001. godine, a osam godina kasnije odselio se od prve žene, no nisu se razveli.

Nakon toga, on je promijenio ime i ponovno se oženio, dok svoju prvu ženu (za koju je, dakle, još bio oženjen), o tome uopće nije obavijestio. Iako nisu živjeli skupa već nekoliko godina, ona sigurno nije očekivala da će se Alan oženiti za drugu bez prethodnog razvoda - nakon što je na Facebooku vidjela sliku na kojoj on reže svadbenu tortu s drugom ženom, odmah je stupila u kontakt s njim, a on joj je potvrdio da je sada u braku s dvije žene!

Zamolio je da to nikome ne govori jer će on to 'brzo srediti', no ona ga je odmah prijavila policiji tako da je O`Neill završio na sudu gdje čeka presudu za bigamiju i može biti osuđen na kaznu zatvora od godinu dana.

Inače, O`Neill je prije nekoliko godina promijenio ime - zvao se Alan Fulk te se čini da mu je bilo jednostavnije promijeniti ime i sve svoje dokumente nego razvesti se od žene.

Tužitelj Mark Lindquist rekao je novinarima AP-a da se O`Neill sada nalazi na slobodi te bi krajem mjeseca trebao saznati presudu nakon koje bi mogao završiti u zatvoru, a sarkastično je dodao da jedina opasnost koja od njega sada prijeti jest da se oženi i treći put.