Ekrem Jevrić Gospoda musti će krave za 700 eura na tjedan!

ekrem, ekrem, ekrem, farma, ekrem, Ekrem Jevrić, tuča, Sarajevo, Ekrem Jevrić, spot, Vendi, Ekrem Jevrić, smrt

Na kraju je pristao postati seljak za 700 eura po tjedno, što je inače standardni honorar za manje poznate učesnike "Farme"", priča izvor lista blizak produkciji.

Ekrem Jevrić, koji sebe zove Gospoda, postaće seljak iz srbijanskih Lisovića za 700 eura tjedno!

Zvijezda YouTubea je isprva tražio nevjerojatnih 10.000 eura na tjedan, što je kod producenata izazvalo samo smijeh, pa su ga glatko odbili, piše Kurir.
Međutim, kako su dani prolazili, pjevač internet hita "Kuća - pos’o" spuštao je cijenu i na kraju je pristao krave musti za honorar od 700 eura tjedno.

"Ekrem je dobio ponudu da uđe na Farmu kao predstavnik Crne Gore. Međutim, pjevač sa interneta se toliko precijenio da je tražio 10.000 eura tjedno, što nikako nije mogao dobiti. Na kraju je pristao postati seljak za 700 eura po tjedno, što je inače standardni honorar za manje poznate učesnike "Farme"", priča izvor lista blizak produkciji.

Nino Hamzić, menadžer Jevrića, indirektno je potvrdio da će Ekrem među farmere.

"Sve je to za sada nagađanje. Ukoliko kriteriji budu zadovoljeni, Ekrem će učestvovati u "Farmi". Ne bih mnogo pričati o tome, jer je to pravilo igre", rekao je Nino.

A Ekrem? On već pakira bijele čarape u kufer, jer će se 12. rujna useliti na "Farmu" sa Zlatom Petrović, Vesnom Vukelić Vendi, Bakijem B3, Hasanom Dudićem, Zoranom Pejićem Pejom, Gocom Lazarević, Jasminom Anom i ostalima.

(24sata.info)