Dojmovi britanske blogerice o Hrvatskoj: 'Gladujem, zlo mi je od hrane'

blogerice
blogerice

... nije u skladu s onim što vide drugi, piše zadarskilist.hr.

Odmor u Zadru  provela je mlada britanska blogerica Chloe Murray koja je svoje iskustvo podijelila i putem videobloga. Njen blog na neki je način vrlo dobra reklama za Zadar kao destinaciju, ali i upozorenje turističkim djelatnicima da treba više pozornosti posvetiti razvoju gastronomske ponude te kvaliteti smještaja.

Chloe Muray na odmoru je bila sredinom srpnja, uhvatilo ju je nekoliko kišnih dana, no unatoč tome pohvalila je prirodne ljepote, Forum te, naravno, Morske orgulje i Pozdrav Suncu. Nisu joj se svidjeli ponuda hrane, u kojoj se se najviše ističe pizza, a požalila se i na smještaj, odnosno iznajmljeni apartman u kojemu se tuširala hladnom vodom, prozori se nisu mogli normalno otvoriti, a hladili su se putem ventilatora.

- Gladujem, zlo mi je od hrane. Ovdje samo možeš jesti pizzu, tjesteninu i sladoled. Razboljet ću se, kazala je Chloe u jednoj poruci s centra Kalelarge.

Nakon kišnog početka, sunce je donijelo i nešto ljepše dojmove te je pri povratku istaknula kako je u Engleskoj očekuje kiša te da joj je kod nas krasno i ne želi kući, a čak joj niti pizza više nije bila toliko loša.

U komentarima ispod njenog bloga mnogi su komentirali kako su i oni sami poželjeli vidjeti Hrvatsku.