Dobitnik na lotu otkrio sistem ispunjavanja listića

loto, kladionica, loto, listić, lutrija, loto, lutrija, dobitak, Sretna dobitnica, euro jackpot, lutrija bih, donacije, igre na sreću, loto dobitak, loto, Osijek, Jackpot, loto, loto dobitak, dobitak, loto, igre na sreću, Jackpot, Novac
Sretni dobitnik nije stigao prije podići novac zbog posla, kojeg će, najavio je - promijeniti.

Podsjetimo, u izvlačenju Lota 7/39 prije dva tjedna pogođeni su "sedmica" i Joker broj, te su u jednom izvlačenju izvučena dva milijunaša. Oba dobitnika svoje listiće uplatili su u Zagrebu, a jedan dobitnik stigao je na blagajnu po svoje milijune, priopćili su iz Hrvatske Lutrije.

Dobitak na lotu kao put na Mjesec

Sretni dobitnik je kazao da zbog posla nije stigao po svoj dobitak odmah deseti dan nakon izvlačenja, od kada ga može podići, već dan kasnije, pa su ga u Lutriji u šali pitali zar još radi nakon što je osvojio više od 4 milijuna kuna. Novopečeni milijunaš je odgovorio kako će nastaviti raditi, ali će potražiti neki lakši posao, jer ipak je sada milijunaš, piše net.hr.
"Igram iz zabave i navike, nikada se nisam nadao da bi mogao osvojiti baš Jackpot. Mislio sam da su sanše za to iste kao da ću otputovati na Mjesec, čak sam i sumnjao da postoje dobitnici koji osvajaju te velike iznose... i eto, sada sam ja jedan od njih!", kazao je Zagrepčanin.

Deset godina igrao iste brojeve

U početku svojeg igračkog staža, koji traje već tridesetak godina, igrao je stalno iste brojeve, ali kada taj način igre nije niti nakon desetak godina pokazao neke rezultate, odlučio se na drugačiji način igranja. Otkrio je tako da odigra za svako kolo jedan jednostavni listić Lota 7/39, ispuni svih deset kombinacija nasumičnim brojevima, prekriži slovo za Super7 i DA za igru Joker. Nikada ne prati izvlačenje, već prilikom sljedeće uplate usput provjeri i listić od prethodnog kola, tako da ga je prodavačica na prodajnom mjestu obavijestila da je upravo on sretni dobitnik 4.052.880,39 kuna.

Sretni milijunaš je rekao da će nastaviti igrati kao i do sada, ne radi dobitka nego iz zabave i razonode, jer se nikada ne zna kada te sreća čeka.

Dalmacijanews