Dobio otkaz, a onda mu je sinula genijalna ideja: Čeka u redu i to dobro naplaćuje

Dobio otkaz, a onda mu je sinula genijalna ideja: Čeka u redu i to dobro naplaćuje
Bit će čovjek koji čeka u redovima, a to će naravno, dobro i naplatiti. Potražnja je uvelike ispunila njegova očekivanja.

Umoran od čekanja posla, umoran od slanja životopisa i umoran od pustih obećanja ovaj je Talijan odlučio čekati u redu. No, naravno, ne besplatno.

''Naplaćujem 10 eura po satu. Izdajem čak i fiskalni račun, a posla je sve više'', rekao je 42-godišnji Giovanni Cafaro, inače diplomirani komunikolog koji je svoje financijsko stanje odlučio popraviti neobičnom idejom. I zasad mu ide više nego dobro.

Nakon što je 12 godina radio kao direktor marketinga u jednoj tvornici tekstila i dobio otkaz, no unatoč svim svojim naporima, trudu i iskustvu, novu ponudu koja bi ga zadovoljila nije pronašao te je bio prisiljen smisliti nešto svoje. I - uspjelo mu je.

Spasonosna ideja

"Jednog dana, dok sam čekao u redu kako bih obavio neku administrativnu obavezu, sinula mi je spasonosna ideja", ispričao je Cafaro.

Marketing je odradio sam, napravio je letke i podijelio ih po ulicama Milana.

Dostupan je od ponedjeljka do nedjelje, i danju i navečer, a sebe predstavlja kao "ozbiljnog, organiziranog, strpljivog i ljubaznog profesionalca".

Potražnja sve veća

Osim što čeka u redu, svoje je usluge i proširio pa tako za svoje klijente obavlja kupnju, ispunjava formulare ili ih vozi autom gdje treba.

Ponuda je sve više i dolaze iz ostalih gradova, pa razmišlja o osnivanju vlastite agencije za čekanje u redu i slične usluge.

Net.hr